silmukoita ruskan sävyssä



Myssy ruskan sävyissä

Uusi innostukseni myssyjen tekemiseen jatkuu vaan. Nyt kokeilu vuorossa on Novitan Merinolanka, joka on tehty lampaan villasta. Lanka oli selkeästi ohuempaa kuin aiemmin käyttämäni Seitsemän veljestä lanka. Kudoin myssyn kuitenkin samalla pyöröpuikoilla eli koolla kolme (3). Ja kavennus osaan vaihdoin sukkapuikot koko kolme (3). 



Tähän nimenomaiseen murretun oranssiin (väri 649) myssyyn kudoin pyöröpuikoille sataneljätoista (114) silmukkaa. Kudoin 3o 3n joustinta. Omasta mielestäni se on kivemman näköinen valmiina, kuin 1o 1n joustin. Ainakin näissä myssyissä leveämpi joustin toimii paremmin.
Loput myssyn neuloksesta onkin pelkkää oikeaa neulosta.
Novitan Merinolanka tuntuu olevan "löysähkömpää", kuin Seitsemän veljestä lanka. Seitsemän veljestä on käytössä tanakampaa.
 

Myssy taipuu niin moneksi, kuin on käyttäjääkin. Itse tein resori osuudesta tarkoituksella pitkän. Näin sen voi kääntää vaikka kaksi kerrosta.

Myssy pääsi tämän nuoren kitaristi miehen päähän. Hän asetteli sen niin, kuin itse tykkää myssyä pitää. Näin tämä myssy löysi onnellisen käyttäjän.


Iloisiin kokeilemisiin by caroann

Kommentit

Suositut tekstit